PSD Cluj profita de ancheta DNA sa-l lege pe Boc de condamnatul Apostu: "A fost "garantat" si a organizat o caracatita a coruptiei"

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 18:34
95 citiri
PSD Cluj solicita liberalilor clujeni, consilieri locali in 2010, sa explice cauza sustinerii prelungirii contractului cu SC Coral Impex SRL, fara licitatie. In acelasi timp, primarul Emil Boc este rugat sa trebuie sa explice de ce in 2015 se plateste de 10 ori mai mult pe aceleasi serviciu pentru prestarea activitatilor de dezinsectie si deratizare pe domeniul public, fata de 2006!

"Contractul cadru pentru prestarea activitatilor de dezinsectie si deratizare a domeniului public incheiat in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.