Rafalele de vant au smuls un copac, din radacini, la Campia Turzii! Coada de masini la schimbat cauciucuri si etapa amanata la fotbal!

Sursa: TurdaNews
Duminica, 13 Noiembrie 2016, ora 12:58
130 citiri
Rafalele de vant au smuls un copac din radacini, langa hotelul Tiver din Campia Turzii. Nu au fost pagube, nici persoane ranite. Reprezentantii societatii Domeniul Public Campia Turzii SA au intervenit rapid si au taiat copacul in bucati, la fata locului deplasandu-se si primarul Dorin Lojigan.

"Un copac a fost smuls de vant, din radacini, langa Hotel Tiver Campia-Turzii. Este taiat acum si adunat de catre muncitori. Baietii de la deszapezire deja imprastie nisip pe drumurile din oras. Primul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.