Raport in Parlamentul European. "Amploarea si viteza concentrarii terenurilor sunt alarmante, in special in tari precum Romania"

Miercuri, 26 Aprilie 2017, ora 16:06
80 citiri
Europarlamentarul clujean Daniel Buda a depus mai multe amendamente la un raport al legislativului European despre concentrarea terenurilor agricole in UE.

"In sedinta plenara a Parlamentului European de la Bruxelles va fi dezbatut astazi (n.red. - miercuri) raportul referitor la situatia actuala a concentrarii terenurilor agricole in UE si modalitatile prin care se poate facilita accesul agricultorilor la terenuri. Acest raport, prezentat si adoptat si in cadrul Comisiei de Agricultura si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.