Reactia lui Liviu Dragnea dupa declaratia lui Iohannis: Am oarecare emotii pentru ca nu a precizat cand anume desemneaza premierul

Joi, 22 Decembrie 2016, ora 14:35
79 citiri
Dupa ce presedintele Romaniei a anuntat ca va desemna premierul dupa Craciun, presedintele PSD a avut imediat o reactie.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca se astepta ca presedintele sa anunte joi numele premierului, pentru a se putea forma cat mai repede noul guvern.
Dragnea a spus ca are ceva emotii pentru ca presedintele nu a specificat cand anume dupa Craciun va desemna noul premier.
Liderul social-democratilor a mai precizat ca obiectivul coalitiei guvernamentale este ca pana la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.