Restaurantul Napoca 15, inchis dupa un control OPC. "Am gasit produse expirate de 4-5 luni, spatii neconforme, murdarie si altele"

Vineri, 07 Februarie 2020, ora 15:07
94 citiri
Restaurantul Napoca 15 din centrul Clujului, despre care Actualdecluj.ro v-a relatat (AICI) prezentand marturiile unor angajati ca are abateri grave in privinta sigurantei alimentelor si, mai mult, ca a vandut alimente expirate, a fost inchis pe o perioada nedeterminata!

Oficiul pentru Protectia Consumatorilor a descins ieri la localul detinut de omul de afaceri Mircea Buteanu, iar localul a fost inchis pe termen neliminat! Mai exact, pana cand cei care-l conduc vor indeplini normele minime de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.