Restrictii de circulatie si limitare de viteza pe drumul turistic Rachitele - Ic Ponor. Acesta a fost reabilitat din fonduri europene

Vineri, 27 Ianuarie 2017, ora 12:32
86 citiri
Consiliul Judetean (CJ) Cluj va impune unele restrictii de circulatie pe drumul judetean de interes turistic Rachitele - Ic Ponor, reabilitat cu fonduri europene, pentru a proteja drumul.
In acest sens, pe ordinea de zi a sedintei forului judetean din 31 ianuarie se afla un proiect de hotarare inaintat de seful CJ Cluj, Alin Tise.
Potrivit proiectului, se instituie restrictii de circulatie, respectiv interzicerea accesului autovehiculelor cu masa totala mai mare de 12 tone pe drumurile judetene ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.