Roman condamnat la inchisoare pe viata in Anglia. "Si-a atacat prietena si pe copilul lor nenascut, bagandu-i o foarfeca in gat si lasandu-i pe amandoi sa moara"

Sursa: Adevarul
Vineri, 11 Ianuarie 2019, ora 12:23
123 citiri
Procesul lui Ioan Campeanu, romanul acuzat ca si-a ucis iubita insarcinata si copilul nenascut, a inceput pe 4 decembrie, la un tribunal din Londra. Jurnalistii BBC scriu ca romanul Ioan Campeanu (44 de ani) a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce si-a ucis cu o brutalitate infioratoare partenera de viata, care era insarcinata. Potrivit sentintei instantei britanice de judecata, Campeanu nu va putea iesi din inchisoare mai devreme de 26 de ani. Romanul ar fi fost dependent de droguri si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.