Romii de la Pata Rat primesc apartamente in Cluj-Napoca, Floresti, Apahida si Baciu . "Nu credeti ca ar fi trebuit sa fim intrebati si noi despre acest proiect?"

Sursa: Gazeta de Cluj
Luni, 08 Mai 2017, ora 07:26
204 citiri
Un numar de 35 de familii de romi, care locuiesc in prezent in locuinte improvizate langa groapa de gunoi de la Pata Rat, se vor muta in locuinte sociale, ridicate in Cluj-Napoca, Floresti, Apahida sau Baciu.

Prin proiectul de interventie sociala Pata-Cluj, un proiect integrat de incluziune a romilor din Pata Rat care a constat in interventii la nivel social, educational, cultural, ocupational, s-a ajuns ca in prima faza 35 de familii de romi sa se mute in saptamanile urmatoare in noile case, ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.