Scandal in jurul expozitiei "Our Body" de la Cluj. Petitie pentru inchiderea ei si reactie de la organizatori: de unde provind corupurile umane?

Marti, 28 Iulie 2015, ora 10:22
433 citiri
Expozitia "Our Body", prezenta la Cluj pana in toamna, a starnit controverse si in orasul de pe Somes. O petitie online cere inchiderea ei, insa organizatorii vin cu lamuriri.
Citeste si Controversata expozitie "Our Body" a ajuns la Cluj dupa ce a "calatorit" in 30 de tari. Exponatele sunt corpuri umane reale - GALERIE FOTO
Petitia online, semnata doar de cateva persoane, cere inchiderea expozitiei "Our Body", invocand faptul ca aceasta "prezinta corpuri umane reale, in diferite ipostaze, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.