SCANDAL la o scoala din Cluj. Elev BATJOCORIT de invatatoare: "Jumatate de creier ce esti!"

Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 16:21
161 citiri
Scandal la Liceul de Muzica "Sigismund Toduta" din Cluj-Napoca, dupa ce o invatatoare care preda la clasa I a jignit si umilit un elev de 7 ani si chiar i-a instigat pe ceilalti elevi sa il umileasca. Potrivit unei inregistrari audio care a ajuns in posesia stiridecluj.ro, invatatoarea a ridicat tonul la elevul respectiv si l-a jignit in repetate randuri pentru ca nu a rezolvat corect un exercitiu.
Ma tu esti nebun la cap, unde dracu ai vazut, de ce scrii zero ma baiatule? Pune zero la rezultat. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unui clujean la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj. "Oare e nevoie de donatori. Pe mine m-au descurajat"
Un clujean s-a dus la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj pentru a dona sange, iar acolo a dat de o ...
U Cluj a ratat finala Cupei Romaniei. Ce mesaj le-a transmis Sabau elevilor lui: "La cum sunt platiti, cred ca trebuie sa dea mai mult"
U Cluj a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei si va trebui lupte in play-out pentru a spera ca ...
Actorul clujean Dorel Visan si un un preot ortodox roman, la un festivalul de film de la Moscova in plin scandal despre interzicerea unor filme propagandistice rusesti in Romania
Actorul Dorel Visan si un preot ortodox roman au participat, vineri seara, la deschiderea ...