Scandalul infectiilor din spitale. "Tatal meu a murit din cauza unei infectii nosocomiale", spune un consilier judetean. Medicii clujeni resping acuzatiile

Joi, 26 Mai 2016, ora 18:23
63 citiri
Un consilier judetean, medic de profesie, a tras joi in plenul forului judetean un semnal de alarma in cazul infectiilor din spitale.
Consilierul judetean Iulia Ianchis Ghete, medic de profesie, a vorbit joi in finalul sedintei de consiliu judetean despre drama prin care a trecut familia sa in urma cu trei ani cand si-a pierdut tatal.
"In urma cu aproape trei ani de zile, tatal meu, Ghete Iuliu, un om puternic, pe patul unei clinici din Cluj (n.red.- Institutului Regional de Gastroenterologie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.