Seful CJ Cluj, diploma falsa de licenta de la "Spiru Haret". Rectorul il acuza pe Mihai Seplecan ca si-a fabricat actul. "Daca e falsa, inseamna ca ei au gresit"

Sursa: Adevarul
Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 14:20
267 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Mihai Seplecan, are o diploma de licenta falsa, sustine rectorul Universitatii "Spiru Haret" din Bucuresti, Aurelian A. Bondrea. Seplecan este de profesie jurist, potrivit diplomei, si a ajuns, in iunie 2015, in fruntea Consiliului Judetean Cluj.
Potrivit aceleiasi diplome, Mihai Seplecan a absolvit cursurile Facultatii de Drept si Administratie Publica a Universitatii Banatului din Timisoara si in iulie 2006 i s-a eliberat documentul care atesta ca este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.