Senzori in asfalt si semaforizare inteligenta, noile gaselnite ale primarului Boc pentru fluidizarea traficului. "Calculatoarele vor lua decizii in locul omului"

Marti, 20 Februarie 2018, ora 17:29
62 citiri
"Aici va fi un proiect mult mai amplu care care va viza instituirea unui centru de management integrat al traficului. Este un proiect derulat pe fonduri europene si exista mai multe milioane de euro alocate pentru un asemenea proiect complet care va avea avea nu doar senzori amplasati in asfalt sau camere de luat vederi speciale pentru traficul auto in vederea fluidizarii circulatiei , dar va avea si foarte multe alte elemente care vor permite asa numita decizie pe care trebuie sa o ia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.