Serial despre plagiat. Episodul I. "Nu cautati plagiatul in lumea politica! Acolo sunt doar victimele lui! Adevaratii faptasi sunt universitarii"

Sursa: Adevarul
Joi, 19 Februarie 2015, ora 10:33
103 citiri
Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara (GRAUR) din Cluj-Napoca a devenit mai vizibila dupa ce a creat Indexul Operelor Plagiate in Riomania de la www.plagiate.ro, a cerut pe data de 19 decembrie 2014 Universitatii din Bucuresti sa retraga titlul de doctor premierului Victor Ponta si apoi a trimis pe 2 ianuarie, anul acesta, o scrisoare deschisa tuturor rectorilor universitatilor romanesti intelectualilor romani prin care le cereau acestora sa ia atitudine legat de OUG a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.