Someseniul, aproape rupt de centrul Clujului dupa ce linia 8 a fost desfiintata: "Autobuzele metropolitane refuza sa preia pasageri"

Marti, 23 August 2016, ora 14:48
138 citiri
Unul dintre cei afectati de desfiintarea temporara a liniei 8 a transmis primariei o scrisoare, in care arata pe puncte care sunt problemele pe care le au locuitorii din Someseni. Nu a fost, insa, singura persoana care s-a plans.

"Buna ziua, e inadmisibil ca intr-un oras modern, precum e Cluj-Napoca, transportul in comun sa aibe mari probleme, vorbesc de situatia transportului in comun care face legatura dintre Someseni - Marasti - Centru. Azi (luni, n. red.) a fost prima zi in care s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.