SPECIAL Locul unde stau medicii la coada pentru a trata pacientii."Punem mult accent pe relatiile interumane, nu se grabeste nimeni si nu se ridica tonul"

Miercuri, 23 Ianuarie 2019, ora 09:05
85 citiri
Din 2017, zeci de medici si studenti la medicina din Cluj fac voluntariat in diverse zone rurale din Transilvania. Construiesc adevarate spitale in locuri in care n-a pus nici un medic piciorul de ani de zile. Ei formeaza "Caravana cu Medici", o asociatie umanitara care ofera servicii medicale gratuite. Infiintata la Bucuresti, asociatia s-a extins in mai multe zone geografice, inclusiv in Ardeal.

La Caravana cu Medici, doctorii pun accent pe relatia cu pacientii, in primul rand. Toti doctorii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.