Studiu academic la Cluj: cum a evoluat Romania in 100 de ani. "Cu cat judetele au fost marcate de violente mai mari la 1907, cu atat votul lor pentru PSD va fi in prezent mai mare"

Miercuri, 23 Ianuarie 2019, ora 12:07
90 citiri
Un studiu realizat la Cluj arata cum a evoluat Romania in ultimul secol, dupa Marea Unire, si trage o concluzie cel putin inedita: cu cat judetele au fost marcate de violente mai mari la revolutia taraneasca din 1907, cu atat votul lor pentru PSD va fi in prezent mai mare.

Centrul pentru Studiul Democratiei e un think-tank infiintat la Cluj, la Universitatea "Babes-Bolyai", si arata intr-un raport documentat de Aurelian Giugal ca Romania ultimelor doua secole, de dupa 1821, este o tara a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.