Tanara din Cluj la un pas de moarte dupa ce taximetrul in care se afla s-a rasturnat in Somes: "SMURD-ul a ajuns dupa 15-20 de minute"

Sursa: Adevarul
Luni, 24 Octombrie 2016, ora 23:43
124 citiri
Anca Grovu, o clujeanca de 20 de ani, se afla sambata dimineata intr-un taximetru care a derapat pe sinele de tramvai si s-a rastunrat in raul Somes in zona Salii Polivalente din oras. Tanara sustine ca SMURD a venit la 15-20 de minute de la apelul facut la 112. Tanara a postat pe Facebook urmatorul mesaj: "Indiferenta autoritatilor pe propria-mi piele/ accident 22.10.2016 Sambata dimineata in jurul orei 5.30 am luat taxiul de la Sala Polivalenta care urma sa ma duca acasa dar, din nefericire, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.