Tiberiu Useriu a castigat pentru a treia oara cel mai dur maraton din lume: "Sa ne vedem cu bine acasa. A fost mult mai greu decat anii trecuti"

Vineri, 16 Martie 2018, ora 09:06
41 citiri
Tiberiu Useriu a castigat, joi, cursa de plus 350 de mile a Maratonului Arctic Ultra 6633, el atingand ultimul punct de control, Tuktoyaktuk, la scurt timp dupa ora locala 16.00. Tiberiu Useriu castiga pentru a treia oara consecutiv maratonul canadian, care este considerat cel mai dur din lume.

Tibi Useriu a parcurs peste 600 de kilometri in mai putin de 173 de ore. Useriu a indurat conditii extreme de temperatura, a suferit degeraturi, umflaturi ale fetei, dar nu a abandonat cursa, in care au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.