Transport intermodal? Poate la anu'!

Luni, 15 Iunie 2015, ora 20:17
56 citiri
In martie 2015, Conducerea Consiliului Judetean Cluj nu a depus cererea de finantare pentru atragerea de fonduri europene in vederea implementarii transportului intermodal la Aeroportul International Cluj, dupa ce vicepresedintele CJ Cluj de atunci Ioan Oleleu a refuzat sa semneze cererea de finantare din cauza ca nu s-au obtinut toate avizele necesare. In schimb, CJ Cluj promitea ca proiectul va fi depus in toamna acestui an. Se pare ca nici acest termen nu va fi respectat.

"Suntem convinsi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Un motociclist a fost accidentat pe Aleea Stadionului, de langa Cluj Arena! Motocicleta s-a facut praf! - FOTO
Un accident rutier a avut loc in urma cu putine momente pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Din ...
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Tigrul platanului, o insecta suparatoare, de "import", le da batai de cap clujenilor: "Nu se poate pune nimic la uscat/Te pisca ingrozitor"
Pe langa tantari si capuse, locuitorii din Cluj-Napoca si alte orase mari ale Romaniei se confrunta ...