Tur ghidat gratuit sambata despre istoria evreilor la Cluj: "este o comunitate care a trait in buna masura "ascunsa", dar careia orasul ii datoreaza foarte multe"

Marti, 25 Iunie 2019, ora 12:06
55 citiri
Un tur ghidat gratuit care arata modul in care comunitatea evreiasca si-a pus amprenta asupra orasului Cluj-Napoca e programat sambata dimineata, in cadrul seriei de tururi ghidate organizate de asociatia Vechiul Cluj.

Ca de fiecare data la ultimele tururi ghid e doctorul in istorie la universitatea "Babes-Bolyai" Cosmin Rusu, care spune de ce merita sa va inscrieti la acesta: "istoria si cultura evreilor sunt fascinante peste tot in lume... deci, implicit si in orasul de pe Somes. Pentru ceea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.