Uioreanu respinge acuzatiile de mita, dar recunoaste ca a primit 10.000 lei in scop personal: "A fost un ajutor din partea d-lui Bene"

Luni, 14 Martie 2016, ora 21:30
64 citiri
Horia Uioreanu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, a respins, in termenul de judecata al procesului de coruptie, din 14 martie, acuzatiile de mita de la Vasile Pogacean. Uioreanu recunoaste insa ca a primit de la Iona Bene suma de 10.000 lei, ca imprumut. In rest Bene facea sponsorizari partidului PNL, iar cel care gestiona aceasta situatie era Razvan Pop.

Acesta a explicat faptul ca Ioan Bene, detinatorul SC Napoca, a facut sponsorizari pentru PNL, iar sumele erau gestionate de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.