Un economist roman din diaspora il provoaca pe Mugur Isarescu: "BNR ar trebui sa valorifice cercetatorii aflati la institutii de top din afara Romaniei"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 17 Iunie 2015, ora 02:05
1001 citiri
Sebastian Buhai, romanul care i-a adus la o conferinta la Cluj pe cei mai straluciti profesori romani care predau economie la cele mai importante institutii de educatie din lume, demareaza o dezbatere despre solutiile pentru imbunatatirea educatiei de excelenta din Romania. "Daca problemele aparent perene ale cercetarii si invatamantului superior din Romania sunt cunoscute si mult comentate, exista putine discutii asupra unor solutii practice, implementabile pe termen scurt si mediu, la aceste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.