Un tramvai numit "cinema". Surpriza de care au parte calatorii clujeni in aceasta saptamana

Miercuri, 19 Noiembrie 2014, ora 00:10
146 citiri
Filme in tramvai. De asta au parte zilele acestea clujenii care circula cu respectivul mijloc de transport in comun, ce face legatura intre cartierul Manastur si Piata Garii.

In 1989 avea sa cada cel mai controversat zid din lume, care despartea Berlinul de est de cel de vest, iar la sarbatorirea a 25 de ani de la acest eveniment Centrul Cultural German din Cluj a transformat un tramvai in cinematograf.

Ideea le-a venit organizatorilor dupa ce acestia au vazut in Cluj-Napoca tramvaiele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...
Tigrul platanului, o insecta suparatoare, de "import", le da batai de cap clujenilor: "Nu se poate pune nimic la uscat/Te pisca ingrozitor"
Pe langa tantari si capuse, locuitorii din Cluj-Napoca si alte orase mari ale Romaniei se confrunta ...