USR Turda vrea o presa obedienta! Cine-i critica, cu dovezi, nu e invitat la conferintele lor! TurdaNews trebuie sa dispara!

Sursa: TurdaNews
Sambata, 18 Februarie 2017, ora 16:26
74 citiri
USR Turda, prin vocea presedintelui Liviu Ceclan, s-a temut sa invite si TurdaNews la conferinta de presa care a avut loc ieri. Reactia USR Turda vine dupa ce TurdaNews a prezentat dovezi ca vicepresedintele USR Turda, Daniel Dobos, a facut un fals penal in declaratia de avere, iar candidatul USR pentru Camera Deputatilor, Andrei Suciu (T9), este implicat in protejarea celor care au jefuit 18 miliared de lei vechi de la Zoo Turda, lucrare neterminata nici in ziua de azi! Evident, si faptul ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.