Valeriu Tabara, despre Politica Agricola Comuna, finantarea fermierilor si problemele cu valorificarea nesigura a productiei: "Noi nu ne controlam piata, totul se duce prin intermediari!"

Vineri, 15 Iunie 2018, ora 09:47
37 citiri
"Chiar daca ni se pare ca stapanim intr-o oarecare masura piata interna, fermierii nu au acces la o piata care sa le rasplateasca munca. Si sa nu uitam ca, la nivel de valoare totala a productiei Romaniei, ne situam la o treime din ceea ce am putea realiza ca potential maxim. Noi nu ne controlam piata, totul se duce prin intermediari. Si aici sunt marile pierderi. De aici rezulta si faptul ca nu sunt surse suficiente de venit", a spus Tabara, citat de corespondentul Agerpres.

Tabara considera ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.