Veste mare pentru o parte dintre studentii din Cluj: Primaria subventioneaza abonamentele de transport si pe perioada vacantei. Cine sunt "ghinionistii"

Joi, 09 Iulie 2015, ora 17:15
89 citiri
Studentii care urmeaza cursurile UBB, precum si cei de la Academia de Muzica "Gh. Dima" si universitatile particulare vor beneficia de abonamente subventionate si pe perioada vacantei de vara, a anuntat Compania de Transport Public Cluj-Napoca.

"Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA anunta studentii, masteranzii si doctoranzii de la cursurile de zi (mai putin anii terminali), inscrisi la Universitatea "Babes Bolyai", Academia de Muzica "Gh. Dima" si universitatile particulare, posesori ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.