Vicepresedintele ALDE Campia Turzii, a fost printre putinii politicieni clujeni invitati la evenimentul "Mic Dejun cu Rugaciune"

Duminica, 06 Octombrie 2019, ora 17:08
103 citiri
Vicepresedintele ALDE Campia Turzii, tanarul politician Cristian Maier, a fost printre putinii politicieni clujeni invitati la evenimentul "Mic Dejun cu Rugaciune", organizat la Palatul Parlamentului in perioada 2-3 octombrie 2019 de Grupul Ecumenic de Rugaciune din Parlamentul Romaniei. Tema evenimentului a fost "Valorile identitare europene". Au participat cateva sute de lideri politici, spirituali, oameni de afaceri, academicieni si reprezentanti ai societatii civile, din care amintim: Ioan ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.