VIDEO Cine este proprietarul cabanei unde s-a ascuns evadatul Alexandru Bartus

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 13:08
151 citiri
Cabana de vacanta este situata la circa 5 kilometri de centrul orasului Alba Iulia, in suburbia Micesti. La cateva ore de la interventia politiei, Corneliu Bisboaca, fiul proprietarului a mers sa dea de mancare celor doi caini care "pazesc" proprietatea, scrie adevarul.ro.

Corneliu Bisboaca (foto) a afirmat, initial, ca nu stie nimic despre faptul ca in cabana proprietatea familiei lui a fost prins Alexandru Cristian Bartus. In final a admis ca a aflat despre interventia politiei, dar a spus ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Ce a patit mecanicul de locomotiva care a evitat impactul cu masina de pompieri din Cluj
Mecanicul de locomotiva care a reusit sa evite in ultima clipa impactul cu masina de pompieri din ...
Un motociclist a fost accidentat pe Aleea Stadionului, de langa Cluj Arena! Motocicleta s-a facut praf! - FOTO
Un accident rutier a avut loc in urma cu putine momente pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Din ...
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...