VIDEO Emil Boc ii raspunde lui Banciu, care a criticat virulent Clujul, aratand ca e "un oras de rahat": "Nu poate fi mai rau decat la Bucuresti"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 13 Martie 2019, ora 08:23
79 citiri
Primarul Emil Boc i-a raspuns jurnalistului Radu Banciu, care a criticat vehement Clujul, aratand ca este "un oras de rahat". Edilul a sustinut ca ia in considerare orice opinie, dar un lucru e clar: "toate studiile internationale in materie de calitatea vietii plaseaza Clujul pe primul loc in tara". Legat de poluarea aerului provocata de numarul mare de masini, primarul a sustinut: "Nu poate fi mai rau ca la Bucuresti". "Adevarul e ca Clujul e un oras de rahat, in sensul in care e doar aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.