Vine Papa Francisc la Cluj? Vizita in Romania a fost amanata. Crihalmeanu: "ce stim e ca nu va fi numai la Bucuresti ci si in alte orase importante"

Vineri, 30 Noiembrie 2018, ora 18:07
57 citiri
Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla Florentin Crihalmeanu spune azi ca e posibil ca vizita Papei Francisc in Romania, de anul viitor, sa cuprinda si Clujul. Deocamdata insa vizita Papei anuntata pentru anul viitor a fost amanata din cauza summit-ului de la Sibiu.

"Ceea ce noi stim la momentul acesta - stim ca va fi o vizita in Romania, ca vizita era planuita pentru luna mai dar avand in vedere summitul din 9 mai administratia guvernamentala si prezidentiala au spus ca nu pot organiza doua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.