Vremea rea continua sa tina inchise mai multe scoli in Cluj. Peste 200 de copii au ramas si marti acasa din cauza nametilor

Marti, 06 Ianuarie 2015, ora 14:16
138 citiri
Zapada cazuta in cantitati mari a determinat, marti, inchiderea scolii din comuna Marisel. In schimb, unitatea din Maguri Bogdanesti, inchisa luni tot din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a fost redeschisa, astfel ca elevii au reluat orele. Tot luni, in Fizesu Gherlii, toate structurile de invatamant au ramas inchise dupa ce centrala termica s-a stricat, insa marti au ramas acasa doar cei de la gradinita.

De asemenea, cei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Ce a patit mecanicul de locomotiva care a evitat impactul cu masina de pompieri din Cluj
Mecanicul de locomotiva care a reusit sa evite in ultima clipa impactul cu masina de pompieri din ...
"Masina putea sa fie in casa la mine, ca ei tot o ridicau". Un clujean a invins Primaria dupa ce i-au ridicat BMW-ul pentru ca era "prafuit"
Un clujean a castigat lupta cu sistemul, dupa ce autoritatile locale i-au ridicat masina abuziv de ...
Un motociclist a fost accidentat pe Aleea Stadionului, de langa Cluj Arena! Motocicleta s-a facut praf! - FOTO
Un accident rutier a avut loc in urma cu putine momente pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Din ...