Bijuterii cu tematica marina si accesorii pentru orice preferinte, la Expomineralia si Bag Expo, in Iulius Mall Cluj (P)

Joi, 05 Mai 2016, ora 13:53
32 citiri
Pana duminica inclusiv, 8 mai 2016, Iulius Mall gazduieste noi editii ale targurilor indragite de clujeni si nu numai, Expomineralia si Bag Expo. Fie ca se pregatesc pentru sezonul cald sau vor sa isi completeze garderoba cu accesorii in tendinte, clientii Iulius Mall vor gasi la parter nenumarate optiuni pentru preferintele lor. Aceasta editie a targului international de pietre pretioase si semipretioase Expomineralia este dedicata podoabelor de inspiratie marina, venind in intampiarea celor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.