Cluj: Reteta evaziunii fiscale in taximetrie. Se pare ca se castiga AVERI din bani la NEGRU

Vineri, 26 August 2016, ora 11:50
46 citiri
Un taximetrist clujean a rupt tacerea si dezvaluie cum fac evaziune fiscala cei care detin taximetre in Cluj-Napoca. Proprietarul a cinci masini face pe luna 20.000 de lei (5.000 de euro).

Multi dintre soferii de taxi au contracte de munca pe 2 ore, cu toate ca lucreaza 12 ore pe zi, daca impart masina cu inca un coleg. Salariile sunt de 210 de lei, dar ei incaseaza peste 1000 de euro. Veniturile lor sunt neimpozitate. Propietarul masinii si detinatorul licentei castiga si el aproape 1000 de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
U Cluj a ratat finala Cupei Romaniei. Ce mesaj le-a transmis Sabau elevilor lui: "La cum sunt platiti, cred ca trebuie sa dea mai mult"
U Cluj a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei si va trebui lupte in play-out pentru a spera ca ...
Patania unui clujean la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj. "Oare e nevoie de donatori. Pe mine m-au descurajat"
Un clujean s-a dus la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj pentru a dona sange, iar acolo a dat de o ...
Actorul clujean Dorel Visan si un un preot ortodox roman, la un festivalul de film de la Moscova in plin scandal despre interzicerea unor filme propagandistice rusesti in Romania
Actorul Dorel Visan si un preot ortodox roman au participat, vineri seara, la deschiderea ...