Dilema de la Urbanism a ajuns si Intre Lacuri: "prevederi legale" versus "confortul cetatenilor. Proiect de 89 de apartamente, pe sase etaje. Sunt sau nu sunt "blocuri intre case"?

Miercuri, 28 Ianuarie 2015, ora 02:11
326 citiri
Societatea care a preluat activele imobiliare ale companiei ELM Electromontaj vrea sa construiasca 89 de apartamente intr-un ansmblu de sase etaje pe strada Intre Lacuri. Vecinii isi apara zona unde acum exista cladiri de doua etaje si cer oprirea fenomenului "Blocuri intre Case", care, spun ei, se aplica si in acest caz. Nu sunt "blocuri intre case" - e raspunsul de la masa de decizie a primariei. E urbanism in zone de "restructurare". Beneficiarul proiectului este ELM Imobiliare, societatea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.