EXCLUSIV! Cum a cautat Oleleu nod in papura de pe malul Somesului! Expertiza despre LUCRARILE LA AEROPORT pe care CJ a ASCUNS-O jumatate de an!

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 00:41
254 citiri
Monitorul de Cluj publica integral expertiza care demonstreaza ca LUCRARILE LA PISTA AEROPORTULUI au fost CORECT EXECUTATE. De ce a tinut Consiliul Judetean Cluj ascunsa expertiza mai bine de jumatate de an? Poate pentru ca nu le servea interesele!

Ioan Oleleu, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, acuza zilele trecute ca la aeroport s-au facut lucrari care nu erau necesare si ca lucrarile efectuate la pista de 2100 de metri sunt un "model de jaf public" realizat prin zeci de acte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.