Gama de cutite vivo - Villeroy & Boch Group, prezenta in toate magazinele Mega Image din Cluj-Napoca, cu discount-uri de pana la 81% (P)

Marti, 07 Noiembrie 2017, ora 23:08
85 citiri
Mega Image a lansat o noua campanie de loialitate doar pentru clientii din Cluj-Napoca, prin care ofera la preturi speciale, cu discount-uri de pana la 81%, colectia de cutite vivo - Villeroy & Boch Group. Colectia de cutite impresioneaza prin calitatea superioara a produselor, prin atentia la detalii, cat si prin design-ul modern. Gama include sapte cutite potrivite pentru fiecare tip de activitate: tocat, maruntit, decojit, feliat. In plus, prezinta si doua produse complementare, pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.