"Investitii si dotari pentru imbunatatirea capacitatii de operare a Companiei de Apa Aries Turda" - "Reabilitarea si modernizarea Statiei de Epurare Turda-Campia Turzii"

Sursa: TurdaNews
Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 17:14
31 citiri
Incepand cu data emiterii ordinului de incepere, respectiv 11.09.2015 Compania de Apa Aries S.A. deruleaza contractul de lucrari "Reabilitarea si modernizarea Statiei de Epurare Turda-Campia Turzii" contract care este parte componenta a proiectului "Investitii si dotari pentru imbunatatirea capacitatii de operare a Companiei de Apa Aries Turda", demarat de catre CAA din economiile realizate in cadrul proiectului "Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata in regiunea Turda-Campia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.