Lucian Nemes: Am discutat cu ministrul Dan Sova si m-a asigurat ca autostrada Turda-Sebes va fi terminata pana in decembrie 2016!

Sursa: TurdaNews
Sambata, 29 Iunie 2013, ora 00:10
247 citiri
Viceprimarul Lucian Nemes a participat azi la intalnirea de la Prefectura Cluj, in care s-a discutat cu ministrul Dan Sova despre situatia autostrazii Transilvania.

"Am avut o discutie cu ministrul Dan Sova despre autostrada Turda - Sebes si mi-a spus ca se va termina pana in decembrie 2016 cu siguranta. Mi-a spus ca exista fonduri si in curand se va face licitatia pentru lucrari. Pentru noi ar fi un lucru bun, pentru ca am avea legatura pe autostrada pana la Sibiu si spre autostrada Deva - ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.