Peste 80 de companii angajeaza saptamana aceasta la Cluj. Targul de Cariere Cluj Global si Cluj IT, la Sala Polivalenta

Sursa: TurdaNews
Luni, 19 Octombrie 2015, ora 12:46
145 citiri
Tinerii aflati in cautare de joburi, internshipuri, stagii de practica sau de voluntariat au la dispozitie saptamana aceasta peste doua mii de oportunitati de cariera.

Primul eveniment de recrutare de saptamana aceasta, Targul de Cariere Cluj Global, va reuni peste 50 de angajatori din toate domeniile de activitate, marti si miercuri, in 20 si 21 octombrie, la Sala Polivalenta, intre orele 10:00-16:00. Exista peste 1.200 de oportunitati pentru cei care cauta un post in domenii precum inginerie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unui clujean la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj. "Oare e nevoie de donatori. Pe mine m-au descurajat"
Un clujean s-a dus la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj pentru a dona sange, iar acolo a dat de o ...
U Cluj a ratat finala Cupei Romaniei. Ce mesaj le-a transmis Sabau elevilor lui: "La cum sunt platiti, cred ca trebuie sa dea mai mult"
U Cluj a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei si va trebui lupte in play-out pentru a spera ca ...
Actorul clujean Dorel Visan si un un preot ortodox roman, la un festivalul de film de la Moscova in plin scandal despre interzicerea unor filme propagandistice rusesti in Romania
Actorul Dorel Visan si un preot ortodox roman au participat, vineri seara, la deschiderea ...