Salariile celor peste 200.000 de functionari publici se apropie de 5.000 de lei/luna, cu 60% peste salariul mediu. "In privat, ca sa castigi acesti bani, trebuie sa ai ani de experienta"

Marti, 13 August 2019, ora 12:18
57 citiri
In iunie, salariul mediu net la nivel national a fost 3.142 de lei net, in crestere cu 15% fata de perioada similara din 2018, ceea ce inseamna ca un functionar public castiga, in medie, cu 58% mai mult decat angajatii din restul economiei.

"Problema nu este ca salariile functionarilor publici sunt prea mari, ci ca sunt prea mari comparativ cu ceea ce fac si ceea ce ofera ca servicii. Daca ar oferi servicii bune, nu ar avea nimeni nimic de spus in legatura cu nivelul lor salarial. (...) In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.