Sindicalistii si patronatele pun la zid Napolact, dupa decizia firmei de a concedia zeci de angajati de la fabrica din Baciu: "Ati luat o fabrica etalon, un brand, si acum ati pus-o la pamant"

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 18:39
128 citiri
"O companie olandeza isi restrange activitatea in judetul nostru. 41 de persoane urmeaza sa fie disponibilizate. Nu dorim sa ne amestecam in managementul niciunei companii, nu putem sa le sugeram noi cum sa-si dezvolte afacerile, nu ne-am propus sa influentam intr-un fel strategiile lor manageriale, dar ne intereseza ce se intampla cu angajatii de acolo, mai ales cand dispar atatea locruri de munca. Usor, compania Napolact dispare din zona noastra. Din cele cinci fabrici existente, a mai ramas ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.