VIDEO Dependenta ingrijoratoare de jocuri pe calculator. Dota 2, World of Warcraft sau League of Legends aduna lunar zeci de milioane de gameri. Un clujean se destainuie: "Am jucat si 24 de ore pe zi fara oprire"

Duminica, 11 Ianuarie 2015, ora 15:06
176 citiri
Jocurile pe PC sau console au avansat enorm in ultimii ani. Fie ca vorbim despre grafica , entertainment sau strategie. Iar cand aduni la un loc cateva milioane de gameri intr-un portal online si le oferi si un premiu de cateva milioane de dolari odata pe an la o competitie Dota 2, de exemplu, nu poti decat sa castigi si alti jucatori.
Marii producatori mizeaza pe avanlansa de gameri impatimiti, dependenti, un fenomen imposibil de stopat. Un joc bun, sustin specialistii , creeza dependenta, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.