Circuite cu avionul de la 49 de euro, de la Bavaria Tour cu noul card de fidelitate. Vezi ce alte beneficii poti sa primesti!" (P)

Luni, 15 Ianuarie 2018, ora 13:12
20 citiri
Bavaria Tour lanseaza in acest an Cardul de Fidelitate ce contine numeroase beneficii, precum si voucherul cadou de 100 lei la prima rezervare facuta in 2018.Astfel, cu Cardul de Fidelitate Bavaria Tour acumulati puncte la fiecare excursie achitata, iar acestea se transforma ulterior in reduceri de maxim 500 euro.Posesorii cardului primesc reduceri la excursii optionale (mentionate la fiecare program in parte), asigurare complexa de calatorie, bonusuri, mini vacante la munte si la mare, acces ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.