Coada la Centrul de Transfuzii Sanguine din Cluj. Donatorii primesc bilete la Untold

Luni, 20 Iulie 2015, ora 13:41
77 citiri
Clujenii care doneaza sange luni si marti, 20-21 iulie 2015, primesc pe loc un bilet de o zi la Festivalul Untold. De asemenea, persoanele care doneaza pana in 24 iulie 2015, in centrele de transfuzii din tara, beneficiaza de reducere la abonamentul festivalului: 199 de lei in loc de 289 de lei, pret intreg.

"Prima zi de donare la Centrul de Transfuzii Sanguine din Cluj a strans sute de tineri inca de la primele ore ale diminetii. Programul de donare al centrului este de la 7:30 la 13:00, dar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unui clujean la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj. "Oare e nevoie de donatori. Pe mine m-au descurajat"
Un clujean s-a dus la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj pentru a dona sange, iar acolo a dat de o ...
U Cluj a ratat finala Cupei Romaniei. Ce mesaj le-a transmis Sabau elevilor lui: "La cum sunt platiti, cred ca trebuie sa dea mai mult"
U Cluj a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei si va trebui lupte in play-out pentru a spera ca ...
Actorul clujean Dorel Visan si un un preot ortodox roman, la un festivalul de film de la Moscova in plin scandal despre interzicerea unor filme propagandistice rusesti in Romania
Actorul Dorel Visan si un preot ortodox roman au participat, vineri seara, la deschiderea ...