Gala de inchidere a Zilelor Culturale Maghiare 2016. "Clujul devine un model de convietuire pentru comunitatile din Europa si din intreaga lume"

Luni, 22 August 2016, ora 14:31
38 citiri
Mii de persoane au asistat la Gala de inchidere a Zilelor Culturale Maghiare din Cluj-Napoca 2016, eveniment ce a avut loc duminica seara in Piata Unirii.
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a subliniat faptul ca Zilele Clujului si Zilele Culturale Maghiare "sunt adevarate branduri ale orasului". De asemenea, edilul a afirmat ca prin acest gen de manifestari "incercam sa fim un model al artei de a trai impreuna, Clujul devenind un model de convietuire pentru comunitatile din Europa si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.