Regizorul clujean Tudor Giurgiu, despre cel mai nou film al sau: "M-as bucura ca filmul "Cristian" sa redeschida cazul procurorului Panait"

Joi, 26 Iunie 2014, ora 12:35
157 citiri
Regizorul Tudor Giurgiu a declarat, ca isi doreste ca filmul "Cristian", la care lucreaza in prezent, sa redeschida "un pic" cazul procurorului Cristian Panait, afirmand ca "cei care au determinat sinuciderea acestuia sunt liberi si nechestionati".

Regizorul Tudor Giurgiu a precizat ca filmul "Cristian" este un proiect de care este "foarte atasat", afirmand ca incearca sa il lucreze "cat mai neatins de toate conotatiile politice". "M-as bucura sa schimbe niste constiinte, m-as bucura sa se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.