UNTOLD scoate inca 10.000 de abonamente la vanzare, dupa anuntul concertului lui Robbie Williams: Interesul publicului a fost foarte mare!

Joi, 06 Iunie 2019, ora 12:37
31 citiri
Organizatorii UNTOLD anunta ca vor suplimenta cu inca 5.000 numarul abonamentelor puse la vanzare, datorita interesului foarte mare aratat de public fata de concertul lui Robbie Williams.
"Va anuntam ca interesul publicului din Romania pentru concertul lui Robbie Williams de la UNTOLD a fost unul mare ! Desi organizatorii au anuntat ca se vor pune in vanzare doar 5000 de abonamente, peste 7000 de oameni atat din tara cat si din strainatate si-au achizitionat un abonament pentru editia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.