Cel mai costisitor transfer al CFR-ului, la un pas de plecare. "Era foarte bun...Din pacate, la antrenament nu este ce vreau eu"

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 12:08
78 citiri
Ibrahima Balde (28 de ani) a semnat in vara cu CFR Cluj si parea o adevarata lovitura pe piata transferurilor. International senegalez si cu formatii importante in CV, Balde a pierdut contactul cu prima echipa a clujenilor.

E cel mai bine platit fotbalist de la CFR si din Romania, castigand 30.000 de euro pe luna, dar sta pe banca de rezerve, Dan Petrescu preferandu-i pe Omrani sau Urko Vera.

"Din pacate, nu este la antrenament ce vreau eu! Imi pare rau ca nu pot sa-l folosesc mai mult. In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.