Consilierii turdeni au gasit solutia pentru fotbalul turdean: vor finanta o echipa care nu mai activeaza in nici un campionat!

Sursa: TurdaNews
Luni, 28 Septembrie 2015, ora 20:27
31 citiri
Situatie contradictorie azi, in Consiliul Local Turda, unde nu s-a aprobat asocierea cu echipa de fotbal Potaissa Turda, proiectul fiind scos de pe ordinea de zi, iar apoi s-a pastrat finantarea pentru echipa FC Ariesul 1907 Turda, care nu mai activeaza in nici un campionat, dupa ce a fost exclusa din Liga 3!

Cel care a insistat pentru pastrarea finantarii a fost consilierul local Dorel Corpodean, care le-a spus colegilor ca in cazul in care se va anula aceasta finantare, Consiliul Local risca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.